На 54-му році життя помер відомий чернігівський ресторатор Ігор Сухомлин. Як повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці його дружина Христина Сухомлин, чоловіка не стало 14 жовтня.
- Він боровся до останнього, але хвороба перемогла. Ігор пішов у спокої, без болю, в оточенні найближчих людей. Кремація відбудеться в Мюнхені, де він проходив лікування. Поховання праху відбудеться у Барселоні. Люблю нескінченно, - написала Христина.
Ігор Сухомлин народився 19 квітня 1972 року у Чернігові. Здобув економічну освіту та ступінь MBA у Міжнародному інституті менеджменту. На початку 1990-х років займався організацією театральних вистав у молодіжному театрі, де також грав як актор.
У 1995 році створив рекламне агентство, яке у 2002 році переїхало з Чернігова до Києва. У 2007 році разом із партнерами заснував і відкрив ресторан “Велюров”, а також перший паб Varenik’s.
Через два роки, у 2009-му, запустив міську кондитерську “Шарлотка”, а у 2011 році — кав’ярню “Чашка”, яка швидко здобула популярність. Заклади з такою назвою з’явилися не лише в Чернігові, а й у Києві.
Загалом Ігор Сухомлин долучився до відкриття 18 закладів у різних містах України — Києві, Чернігові, Черкасах, Житомирі та Львові. Серед його найвідоміших проєктів — кав’ярні “Чашка”, піцерія Mimosa Brooklyn Pizza, варенична “Балувана Галя”, хінкальна “Буба”, ресторан “Велюров” і кондитерська “Шарлотка”.