Завантажити ще

Рецепт ідеальних сінабонів від Ектора Хіменес-Браво

Рецепт ідеальних сінабонів від Ектора Хіменес-Браво
Фото: pxfuel.com

Суддя проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати смачні сінабони, які точно стануть найулюбленішим вашим десертом! Рецепт від Ектора було опубліковано в інстаграм-акаунті "МастерШефа".

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 250 мл молока
  • 2 яйця
  • 75 г вершкового масла кімнатної температури
  • 520-600 г борошна
  • 100 г цукру
  • ½ ч. л. солі
  • 1 пакет (7 г) сухих активних дріжджів

Для начинки:

  • 200 г коричневого цукру
  • 3 ст. меленої кориці
  • 75 г м'якого вершкового масла

Для глазурі:

  • 110 г м'якого крем-сиру
  • 55 г м'якого вершкового масла
  • 180 г цукрової пудри
  • ½ ч. л. ванільного екстракту
  • 1/8 ч. л. солі

Готуємо:

  1. До теплого молока додайте дріжджі, не перемішуйте.
  2. Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця із сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно.
  3. Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні.
  4. Збризкайте тісто маслом і приберіть, накривши плівкою, в тепле місце.
  5. Змішайте коричневий цукор та корицю.
  6. Розкотіть тісто до розмірів 45 на 55 см, змастіть 75 г вершковим маслом та посипте сумішшю кориці та коричневого цукру.
  7. Поверніть рулет, починаючи з довшого боку (отримаєте рулет 45 см завдовжки).
  8. Наріжте рулет на 12 булочок, викладіть у прямокутну форму, змащену олією, і накрийте плівкою. Дайте піднятися в теплому місці протягом 45 хвилин.
  9. Нагрійте духовку до 200 °C. Випікайте сінабони в центрі духовки 15 хвилин.
  10. Поки сінабони випікаються, зробіть глазур (фростінг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль і сіль та збийте до повітряної маси.
  11. Дайте сінабонам трохи охолонути (10-15 хвилин) і змастіть їх глазур'ю (фростінгом).

Раніше Ектор поділився швидким рецептом крилець теріякі, показав, як приготувати рататуй зі знаменитого мультика та морквяний пиріг.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від МастерШеф СТБ (@masterchefstb)

Новини по темі: рецепти "МастерШеф"