Суддя проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати смачні сінабони, які точно стануть найулюбленішим вашим десертом! Рецепт від Ектора було опубліковано в інстаграм-акаунті "МастерШефа".
Інгредієнти:
Для тіста:
250 мл молока
2 яйця
75 г вершкового масла кімнатної температури
520-600 г борошна
100 г цукру
½ ч. л. солі
1 пакет (7 г) сухих активних дріжджів
Для начинки:
200 г коричневого цукру
3 ст. меленої кориці
75 г м'якого вершкового масла
Для глазурі:
110 г м'якого крем-сиру
55 г м'якого вершкового масла
180 г цукрової пудри
½ ч. л. ванільного екстракту
1/8 ч. л. солі
Готуємо:
До теплого молока додайте дріжджі, не перемішуйте.
Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця із сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно.
Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні.
Збризкайте тісто маслом і приберіть, накривши плівкою, в тепле місце.
Змішайте коричневий цукор та корицю.
Розкотіть тісто до розмірів 45 на 55 см, змастіть 75 г вершковим маслом та посипте сумішшю кориці та коричневого цукру.
Поверніть рулет, починаючи з довшого боку (отримаєте рулет 45 см завдовжки).
Наріжте рулет на 12 булочок, викладіть у прямокутну форму, змащену олією, і накрийте плівкою. Дайте піднятися в теплому місці протягом 45 хвилин.
Нагрійте духовку до 200 °C. Випікайте сінабони в центрі духовки 15 хвилин.
Поки сінабони випікаються, зробіть глазур (фростінг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль і сіль та збийте до повітряної маси.
Дайте сінабонам трохи охолонути (10-15 хвилин) і змастіть їх глазур'ю (фростінгом).
Цей веб-сайт використовує cookies для покращення взаємодії з користувачем під час відвідування веб-сайту. Користування веб-сайтом означає згоду з його політикою cookies