23 жовтня
Завантажити ще

Усик прийшов на прес-конференцію перед реваншем з Ф'юрі в образі "Хітмена"

 Усик прийшов на прес-конференцію перед реваншем з Ф'юрі в образі
Фото: Getty Images

У середу, 23 жовтня, у Лондоні відбулася перша прес-конференція та дуель поглядів перед реваншем між володарем поясів WBC, IBO, WBA та WBO у хевіветі Олександром Усиком та колишнім чемпіоном світу у суперважкій вазі за версією WBC Тайсоном Ф'юрі. Український боксер з'явився на заході у образі "Хітмена".

Усик повторив стиль головного героя серії комп'ютерних ігор, який є професійним кілером, відомим під ім'ям Агент 47. Усик був у класичному чорному костюмі, білій сорочці з червоною краваткою і шкіряних рукавичках, - точнісінько, як у популярного персонажа. Окрім того, щоб не відходити від образу, український чемпіон навіть поголився глузливо.

Усик з'явився на публіці під пісню Ave Maria, а Ф'юрі вийшов під пісню Barbie Girl. У трейлері до гри "Hitman Freelancer", Агент 47 показаний з валізою в руках, а тому Усік теж прийшов з валізкою. Під час прес-конференції він дістав із валізи два плакати і підійшов до Ф'юрі, щоб той їх підписав. Згодом Усік показав плакати, на яких було зображено фото з останнього бою.

Олександр Усік. Фото: Getty Images

Олександр Усік. Фото: Getty Images

Усик та Ф'юрі також провели дуель поглядів.

Незадовго до конференції фото свого луку Усик опублікував у соцмережах, звернувшись до Ф'юрі. "Я не залишу тебе самого. Ніколи", – написав українець.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Usyk. The Cat. Oleksandr (@usykaa)