24 жовтня
Завантажити ще

"Динамо" поступилося італійській "Ромі", єдиний гол забив українець Довбик

Фото: чемпіон.com.ua

Увечері в середу, 24 жовтня, київське "Динамо" мінімально поступилося італійській "Ромі" у 3-му турі основного раунду Ліги Європи 2024/25. Єдиний гол у матчі забив нападник римського клубу – українець Артем Довбик (реалізував пенальті у першому таймі).

За "Рому" з перших хвилин грав український нападник Артем Довбик, який на екваторі першого тайму отримав можливість відзначитися з пенальті через фоло динамівців у штрафному майданчику. Форвард збірної України з 11-метрової позначки не схибив, відкривши рахунок у поєдинку.

Українська команда кілька разів могла зрівняти рахунок, гольові моменти були також і в італійців, проте м'яч наполегливо не летів у ворота.

Олександр Шовковський виставив на поєдинок другий склад, тим самим він вирішив зберегти основу до всеукраїнського дербі проти "Шахтаря" в рамках Української Прем'єр-ліги, яке відбудеться у неділю, 27 жовтня. Однак у другому таймі він посилив гру футболістами основного складу – вийшли Шапаренко, Кабаєв, Ванат та Буяльський. Проте переламати перебіг поєдинку їм не вдалося.

  • 25 вересня, у стартовій грі київське "Динамо" поступилося римському "Лацію" з рахунком 0:3.
  • 3 жовтня "Динамо" поступилося німецькому "Хоффенхайму" у 2-му турі основного раунду Ліги Європи 2024/25.
  • З цього сезону у Лізі Європи відсутній традиційний груповий етап, буде єдина турнірна таблиця для всіх клубів, аналогічна до Ліги чемпіонів. Загалом "Динамо" зіграє вісім матчів - з вересня по січень.

 

Новини по темі: Футбол Ліга Європи