Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав на відео, як швидко і просто приготувати прославлене блюдо французької кухні - рататуй. В честь цього овочевого свята смаку навіть названий мультфільм. І рецепт Ектор пообіцяв саме той, який "з мультика". Про нього кухар розповів 25 жовтня в Інстаграм.
- У кожній країні є овочеве блюдо, яке готують різними способами, у нас це рагу, в Угорщині - лечо, а рататуй у Франції, - зазначив Хіменес-Браво, мабуть, для того, щоб фоловерів не зупинялися на одному варіанті, а експериментували.
Інгредієнти:
Цукіні - 1 шт.
Кабачок - 1 шт.
Баклажан - 1 шт.
Рослинна олія.
Сіль, перець, цукор.
Томати Пелата - 1 банка.
Часник - 2-3 зубчики.
Чебрець.
готуємо:
Цукіні, кабачок, баклажан постаратися вибрати одного діаметра. Нарізати на тонкі кільця, посолити, поперчити полити трохи рослинним маслом.
У сотейнику на малому вогні підрум'янити часник і чебрець, додати помідори Пелата, посолити, поцукрити і поперчити, перебити в блендері.
Соус виливаємо на низ дека і, як на відео, складаємо городину. Накриваємо пергаментом, запікаємо 30 хвилин при 160 градусах.
Потім знімаємо пергамент і запікаємо ще 10 хвилин при 180 градусах. Подавати, поливаючи соусом! Смачного!
Цей веб-сайт використовує cookies для покращення взаємодії з користувачем під час відвідування веб-сайту. Користування веб-сайтом означає згоду з його політикою cookies