Завантажити ще

Зірку футболу Мбаппе підозрюють у зґвалтуванні, - ЗМІ

Зірку футболу Мбаппе підозрюють у зґвалтуванні, - ЗМІ
Фото: instagram.com/k.mbappe/

Правоохоронці розпочали розслідування проти французького футболіста Кіліана Мбаппе, якого підозрюють у сексуальному насильстві. Про це повідомляє Expressen.

Як зазначено у повідомленні, минулого тижня Мбаппе відвідав столицю Швеції, де його помітили на вечірці у центрі Стокгольма в ніч із 10 на 11 жовтня. Журналісти зазначають, що 25-річний нападник мадридського "Реала" спочатку повечеряв у ресторані Chez Jolie, розташованому в престижному районі Естермальм, а потім вирушив до нічного клубу V, що неподалік.

За даними видання, злочин стався у четвер, 10 жовтня, і був зафіксований у поліційному звіті через два дні. Представник поліції Даніель Вікдаль підтвердив, що розслідування передано прокурору. Шведська газета Aftonbladet стверджує, що інцидент, ймовірно, стався у готелі, де мешкав Мбаппе.

Кіліан Мбаппе - один із найвидатніших футболістів сучасності. Він розпочав свою професійну кар'єру в "Монако" у 2015 році, а в 2017-му перейшов до "Парі Сен-Жермен". З Мбаппе збірна Франції двічі виходила у фінал чемпіонату світу, а в 2018 році команда здобула титул. У 2024-му Мбаппе підписав контракт із "Реалом", де швидко став одним із ключових гравців. Вже у своєму першому сезоні він допоміг клубу виграти Суперкубок УЄФА.

  • 3 червня у "Реалі" привітали нового члена команди - Кіліана Мбаппе.
  • 18 червня Кіліан Мбаппе зазнав серйозної травми. Інцидент стався під час матчу Франції проти Австрії у рамках першого туру групового етапу Євро-2024.